Almedalen 2019 – summering

Två planerade debatter

Rätt Nu var, som framgick av förra inlägget, på plats i Almedalen. Marie Wallin deltog i två viktiga paneldiskussioner. Länk till den som Svensk Handel höll om handelns utsatthet för brott finns längst ned här.

Nöjd med Almedalen 2019. På Södra Murgatan i Visby.

Maries deltagande i debatterna genererade mycket positivt – både på plats i Almedalen och för framtiden. Fler plattformar erbjöds. För frågor som rör såväl enskilda som näringsidkare. Bristen på rättssäkerhet, säkerhet och trygghet är ett samhällsproblem och slår över hela Sverige. Det blev ännu tydligare i Almedalen att det är så.

 

En oplanerad debatt med inrikesministern

För att nämna en specifik positiv sak som hände i Almedalen, efter deltagande i debatterna, var att Marie blev särskilt inbjuden till ytterligare ett seminarium om dessa frågor. Denna gång med inrikesministern i panelen. Så tack vare det fick hon fick möjligheten att direkt till honom belysa den helhetsdimension som hon och Rätt Nu anser saknas i debatterna.

 

Över förväntan

Rätt Nu fick ny styrka och kraft av Almedalen. Och med färre visitkort på flyget tillbaka, fler företag och personer i nätverket och till och med konkreta, nya uppdrag med start i höst – ja, summeringen för Rätt Nu måste bli att Almedalen blev över förväntan. Och med det också sagt – Rätt Nu verkar behövas.

Många fina minnen med. Rätt Nu tackar Almedalen som plats, geniala Almedalsgarderoben för lån av klänning till debatterna- hållbart mode så att det skriker om det, Svensk Försäkring för plattformen att delta i debatt, Svensk Handel för plattformen att delta i debatt och allt annat stöd som Rätt Nu fick under veckan och inte minst alla poliser under Almedalskommenderingen – inklusive en vacker fyrfota som jobbade på tappert och med stort tålamod för alla som ville fota sig med honom.

Och viktigt nu i semestertider – Rätt Nu tar inte semester. Rätt Nu håller öppet.  Och Marie Wallin finns alltid tillgänglig för konsultation om uppdrag och hur hon kan stärka kompetensen för såväl enskilda som kommersiella aktörer. Bara att ringa eller skicka ett meddelande. För en förbättrad rättssäkerhet! Tack på förhand.

Och till dig som har semester – NJUT! 

Rätt Nu & Marie

 

http://https://www.youtube.com/watch?v=UotdlrpjfJo&feature=youtu.be