Böcker

NU kan du köpa böckerna här – både del 1 och del 2!

”UTSATT FÖR BROTT? SE TILL ATT KVALITETSSÄKRA DITT POLISÄRENDE DEL 1 – FÖR PRIVATPERSONER”

Det är Marie Wallins första bok – i en serie om totalt fem – och den riktar sig till dig som privatperson. Den är i formatet Storpocket, 123 sidor i omfattning och i fyrfärgstryck. Delar av den är även översatt till engelska, somaliska, arabiska, persiska och kurdiska (sorani).

Pris 279 kronor inkl. moms och då går också 20 kronor till organisationen Suicide Zero.

Och  – är det så att du efter att ha läst boken verkligen inte fick ut något av den? Då meddelar du Rätt Nu det, så får du alla kronor – förutom de skänkta 20 kronorna till Suicide Zero – tillbaka. Den här boken är skriven till dig och det viktigaste för Rätt Nu är att du känner dig nöjd med ditt köp. Även efter ditt köp.

”UTSATT FÖR BROTT? SE TILL ATT KVALITETSSÄKRA DITT POLISÄRENDE DEL 2 – FÖR FÖRETAGARE”

 

Det är Marie Wallins andra bok – i en serie om totalt fem – och den riktar sig till dig som företagare. Den är i formatet Storpocket, 160 sidor i omfattning och i fyrfärgstryck. Delar av den är även översatt till engelska, somaliska, arabiska, persiska och kurdiska (sorani).

Pris 259 kronor inkl. moms.

Och  – är det så att du efter att ha läst boken verkligen inte fick ut något av den? Då meddelar du Rätt Nu det, så får du alla kronor  tillbaka. Den här boken är skriven till dig och det viktigaste för Rätt Nu är att du känner dig nöjd med ditt köp. Även efter ditt köp.

Såhär kan du köpa dina exemplar nu direkt!

Skicka ett meddelande till info@rattnu.se och skriv det antal böcker du vill beställa och om DEL 1 och/eller DEL 2 och dina kontaktuppgifter – namn, e-post och mobilnummer – och adressen dit du vill ha boken/böckerna.

Så får du ett meddelande från Rätt Nu tillbaka om leveransen och det är först i samband med leveransen som du betalar.

Betalningen går bra att göra på något av de här tre sätten:

  1. Genom att Swisha till 123 104 0526
  2. Genom en inbetalning till Rätt Nu AB:s bankgiro 5415-7474
  3. Genom en överföring till Rätt Nu AB:s bankkonto i SEB med nummer 5215-11 145 62.

 

Välkommen med din beställning och stort tack på förhand!

 

 

De här böckerna utgör alltså de första två i en serie av fem böcker som Marie Wallin och Rätt Nu  kommer att ge ut under 2020. Se gärna här nedanför om innehållet i de kommande tre.

DEL 3: ”UTSATT FÖR BROTT? OCH HAR KRAV PÅ SKADESTÅND? SÅ HÄR SKA DU GÖRA DÅ” Marie Wallin kommer att skriva färdigt denna under augusti 2020 och den handlar om de rättigheter till skadestånd som brottsutsatta har. Den riktar sig till både dig som privatperson och till dig som företagare.

DEL 4 : ”UTSATT FÖR ETT FÖRMÖGENHETSBROTT? ELLER ÄR DET CIVILRÄTT? HÄR FÅR DU LITE VÄGLEDNING OM BROTTEN SOM RÖR PENGAR” Denna bok, om de vanligaste så kallade förmögenhetsbrotten i Sverige kommer att komma ut senare under 2020. Den riktar sig till alla som vill veta mer om bedrägerier, stölder och andra vanliga brott som har med pengar att göra.

DEL 5 ”UTSATT FÖR ETT LIVSKVALITETSBROTT? HÄR FÅR DU VETA MER OM VAD SOM GÄLLER FÖR DE VANLIGASTE BROTTEN I SVERIGE” Denna bok, om de vanligaste brotten i Sverige – som bedrägerier, stölder, tillgrepp genom intrång i bostad (”inbrott”), olaga hot, misshandel, skadegörelse med flera– kommer också ut senare under 2020. Den riktar sig också till alla som vill veta mer om de här brotten, som ofta benämns som ”vardagsbrott” men som påverkar människors livskvalitet. Därför väljer författaren Marie Wallin att använda definitionen livskvalitetsbrott.