Brott i nära relationer tar inte semester

Brott i nära relationer tar inte semester

Har du semester och ledigt? Grattis! Det har inte brott i nära relationer. Orkar vi ta in det? Det är en vidrig brottslighet. Den statistik vi har säger att den drabbar främst kvinnor, barn och djur. Och att den begås av främst män. Och att den sker överallt i samhället. Just, just nu! Kanske i din närhet?

Jag vet i alla fall att jag och Rätt Nu kommer att orka sprida kunskap om den här brottsligheten i höst – både genom skräddarsydda föreläsningar och genom min bok som snart, efter en uppdatering av de nya lagändringar som träder i kraft den 1 augusti 2022, går i tryck.

Det är bara att kontakta mig. så kan vi slå våra kloka huvuden ihop. För att se om min bok och/eller en föreläsning från mig kan förmedla den kunskap som just du och din organisation behöver för att öka era kunskaper om vad som är brottsligt och inte i relationer.

Redan nu vill jag i alla fall passa på att ge dig lite information om vad boken handlar om. Jag tänker bjuda dig på det tänkta FÖRORDET till boken. Och innan du kastar dig över det vill jag också passa på att önska dig en fortsatt trevlig juli!

Tack för visat intresse!

FÖRORD

 

 

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Mera Nyheter

Intervjuad i SRF-konsulternas tidning Konsulten

Penningtvätt igen! Intervjuad om vilken viktig roll revisions- och redovisningsbranschen har för att förhindra penningtvätt, om vikten av tydlighet i hur tillsynsmyndigheterna utövar sin tillsyn,

Kontakt